Päivi Pohtii: Käynti klinikalla voisi auttaa

Vuosi on vierähtänyt yhdistysassistenttina SYTYllä yllättävän nopeasti. Ainahan se vuosi on yhtä pitkä, mutta toiset vuodet vaan kuluvat nopeammin kuin toiset. On aika kiittää kaikkia teitä, jotka olette olleet tavalla tai toisella tässä vuodessa mukana! KIITOS!

Toivon, että jatkossakin näemme ja kuulemme. Itse en aio häipyä maisemista ja tulette kyllä kirjaimellisesti kuulemaan minusta ja minut.

Tässä pohdin, auttaisiko yhdistysklinikka sinua jaksamaan hallitustyössä paremmin? Mitä tuumit, jos perustaisin yhdistysklinikan SYTYlle? Voisin päivystää vaikka kerran kuukaudessa tai tulla varausten perusteella yhdistystoimistoon. Minulta saisi vertaistukea yhdistyksen hallinnollisiin asioihin, kanssani voisi pohtia erilaisia yhdistysmaailman kuvioita ja voisin toivottavasti olla avuksi juuri sinulle. Jos yhdistystoiminta potuttaa, tuottaa ongelmia tai olet keksinyt loistavan tavan tehdä yhdistystyötä, olisin iloinen, jos haluaisit jakaa edellä mainittuja asioita kanssani.

Nytpä jäänkin innolla odottamaan, herättääkö yhdistysklinikka kiinnostusta vai ei. Kommentoi ajatusta toimistolle toimisto@salonsyty.fi tai lähetä suoraan sähköpostia minulle osoitteeseen paivi.vigg@gmail.com

Intoa kevään toimintaan ja kuulumisiin!