elo 272019
 

Täällä SYTYssä meillä on uskomattoman viihtyisät ja siistit tilat. SYTYllä on kaikkiaan 38 jäsenyhdistystä ja lisäksi tilojamme käyttää useampi ulkopuolinen taho säännöllisesti.

Hienoa on se, että SYTYn Sirpat jaksavat pitää tilamme siisteinä ja viihtyisinä. Myös jäsenyhdistysten toivoisi omalta osaltaan huolehtivan siitä, että hommat toimivat ja tilat ovat lähtiessä samassa kunnossa kuin tänne tullessakin. Oltuani töissä viikkojen, jopa kuukausien ajan, SYTYllä, ihmettelen toisten yhdistysten välinpitämättömyyttä. Suurin osa yhdistyksistä käyttäytyy hienosti toisia kohtaan, siistii jälkensä ja muistaa lukita ovet perässään. Silti löytyy myös niitä, joiden mielestä ei tarvitse tyhjentää kahvitermareita, heittää roskia roskikseen tai järjestää tiloja samaan järjestykseen kuin ne olivat tullessa.

Olisiko sinusta kiva tulla pitämään vaikka yhdistyksen jäseniltaa, kun tila olisikin edellisen käyttäjän jäljiltä roskainen ja pöydät ja tuolit olisi siirretty vaikka seinien vierustoille? Toivoisin, että jokainen meistä, aikuisista ihmisistä, jaksaisi huolehtia siitä, että tilat ovat lähtiessämme vähintään samassa kunnossa kuin tullessa. Valot sammutetaan, kahvinkeitin samoin ja ovi muistetaan lukita myös turvalukkoon.

Kun me kaikki noudatamme yhteisiä pelisääntöjä, jokaisen meistä on jatkossakin mukava tulla SYTYlle. Kunnioitetaan toisia ja toisten omaisuutta, lukitaan ovet ja täytetään tiskikone ohjeiden mukaan.

SYTYn keittiön seinälle on ilmestynyt kaksi keltaista lappua, joissa mustalla tekstillä on kirjoitettu ohjeistusta. Kannattaa tutustua näihin! Toinen lappu löytyy seinältä lavuaarille mennessä ja toinen on kahvinkeittimen lähettyvillä.

Toivomme, ettei kukaan pahastu! Näistä asioista vain on muistutettava, koska jäsenyhdistyksiä tulee lisää ja toimijat yhdistyksissä muuttuvat. On hyvä välillä kerrata yhteiset pelisäännöt!

Viihtyisiä tilaisuuksia SYTYllä toivottaen!

 Kirjoita vastaus

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(pakollinen)

(pakollinen)