loka 212019
 

Täällä toimistossa usein istuessani toimiston oven sulkeuduttua yleisöltä ovikello soi soimistaan. Se on melko häiritsevää työntekijän näkökulmasta, kun yrittää keskittyä töihin. Kuinka häiritsevää se onkaan vierailevasta luennoitsijasta?

Kun toimiston ovi on lukittu, olisi todella upeaa, jos joku ystävällinen sielu päivystäisi ovella tilaisuuden alkuun asti. Tällöin vältyttäisiin siltä, että ovikello kilkattaa kaiken aikaa.

Oletko itse ollut vaikka luennolla ilta-aikaan, kun toimisto on virallisesti kiinni? Vähän luennon alkamisen jälkeen alkaa toisen yhdistyksen tilaisuus toisessa kokoontumistilassa. Ovikello aloittaa soimisen viimeistään varttia ennen tilaisuuden alkua ja jatkuu seuraavat 20 minuuttia. Ei kiva!

Vierailevan luennoitsijan puhe katkeaa jokaiseen ovikellon soittoon. Jos toinen kokoontuminen keskittyy vaikka rentoutumiseen, on vaikea tehdä rentoutumisharjoitusta ovikellon katkaistessa keskittymisen toistuvasti.

Onko se niin vaikeaa päivystää ovella ennen oman tilaisuuden alkua siihen asti, että oma tilaisuus alkaa? Muutama minuutti vielä pidempään, niin jokainen ehtii saapua tilaisuuteen.

Mahtavaa olisi, jos jokainen voisi omissa viestintäkanavissaan kertoa, että antaaksemme toisillekin kokoontumisrauhan, päivystämme ovella esimerkiksi klo 17.45-18.05. Tällä aikavälillä etuovella on päivystys ja osallistujien toivotaan käyttävän etuovea. Näin ei kenenkään tarvitse värjötellä ulkona, eikä ovikellon soitto häiritse muita. Ei myöskään tarvitse ihmetellä, kenen pitää juosta ovea avaamaan, kun siellä on aina oman yhdistyksen ihminen vastaanottamassa tulijoita.

Rauhaisia kokoontumisia ilman ylimääräisiä ovikellon soittoja!

 Kirjoita vastaus

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(pakollinen)

(pakollinen)