marras 012018
 

”Parasta ei ole hunaja vaan hetki ennen hunajaa” -Nalle Puhin sanoin sukellamme marraskuuhun.
Marraskuussa Sytyssäkin alkaa lähenevä joulu näkyä. Ensimmäinen teematorstai tietenkin vietetään pelaillen ja toinen laulaen yhdessä Nicken kanssa. Myös SeniorShop on paikalla yhteislauluissa. Kulttuuritorstaihin saamme pääsiäisaskarteluista tutun Tiina Rauhalan (www.tiinanpuoti.fi) ohjaamaan meille jouluaskartelua. Mitähän kivaa ja vähän erilaista Tiina on tällä kertaa etsinyt meille? Liikuntatorstaissa pitkästä aikaa liikutetaan itsemämme Hanna-Maijan kuntopiirissä. Kuukauden viimeisenä torstaina vietetäänkin sitten joulukauden avajaisia klo 13-17.

Leffaan Porukalla -päivä oli viimeksi niin kiva, että päätimme vielä piristää marraskuuta ja mennään porukalla katsomaan kotimainen, hyvät arvostelut saanut Markku Pölösen Oma maa -elokuva.
Päivä on jo ensi tiistai 6.11.2018 klo 13. Liput totuttuun tapaan Sytystä 6,-/kpl. Linkin elokuvan traileriin löydät lopusta.

ATK-koulutuksissa marraskuussa on aiheena Yhdistysavain -ohjelman uudistus sekä Vapaaehtoistyö.fi -sivuston käyttö yhdistyksissä. 

Salon Reumayhdistys luotsaa yhdessä eri yhdistysten kanssa joulumyyjäisiä Sytyyn su 9.12.2018 klo 10-14.
Löydät meidän yhdistyksiä myös Design Hillin joulumarkkinoilta 15-18.11.2018. 

Linjurin Hyvinvointipistettä kannattaa hyödyntää yhdistysten esiintuomiseen, teitä toivotaan kovasti sinne esittelemään toimintaa. Muistakaa myös markkinoida, että olette siellä. Samoin Vilppaan kotipeleihin olemme tervetulleita ja vapaata on vielä. Molempiin vuorot varataan Sytyn kautta. 

Vammaiskortti -kiertueen Salon pysähdyksen (31.1.2019) tarkempi aikataulu on varmistunut ja ilmoittautumislinkki tilaisuuksiin löytyy täältä https://bit.ly/2ItJjY1 . 

Aurinkoisia päiviä marraskuuhusi

Sytyn koko väen puolesta Marika

Salon SYTY ry kuukausitiedote MARRASKUU