loka 042018
 

Salon SYTY ry kuukausitiedote LOKAKUU

Jälleen on kuukausi vaihtunut ja tulossa on paljon kaikenlaista. Senior SURFin teemapäivässä aiheena tänä vuonna ovat arkiteknologiasalkku, kirjaston verkkokirjasto sekä netin turvallisesta käytöstä ja huijausviestien vaaroista. Tai haluatko sukeltaa valtameren uumeniin virtuaalitodellisuuden avulla?
ATK-koulutusta on loka-marraskuussa luvassa tietoturvasta, Canva-ohjelmasta, Yhdistysavaimesta ja Vapaaehtoistyö.fi -sivustosta. Kaikki hyvin mielenkiintoisia työkaluja yhdistysten käyttöön.

Teematorstaissa tutut pelit ja yhteislaulut. Kulttuuritorstaissa tällä kertaa taiteilija, kuvittaja Keanne van de Kreeke tulee kertomaan työstään ja työskentelytavoistaan. Keannen taidetta voimme täällä Salossa ihailla mm. kirjastoauton ulkoasussa. Lisäksi hän on kuvittanut mm. paljon lasten satukirjoja. Hän pitää meille myös pienen työpajan, jossa saamme päästää mielikuvituksemme valloilleen viivapiirtämisen keinoin. Liikuntatorstaina rytmit valtaavat Sytyn, kun Gildas Houessoun ohjauksessa tanssitaan ja rummutellaan afrikkalaisin rytmein.

Oma maa -leffaan mennään porukalla ja lipunmyynti käynnistyy jälleen SYTYssä.

Vuoden vapaaehtoista etsitään jälleen yhdistystemme jäsenten joukosta.

Apuri -palveluneuvoja auttaa mm. lomakkeiden ja arjen hallinnan viidakossa Sytyn Sopessa kerran kuussa.

Yhdistysten yhteistyönä jälleen joulumyyjäiset SYTYssä. Jos teidän yhdistys haluaa mukaan, ota pikaisesti yhteyttä Pirjo Randelliin. Yhteistyöstä on syntynyt myös karaoke, sitäkin on lokakuussa luvassa. Luustoyhdistyksellä puolestaan on tarjolla yleisöluento.

Luepa tarkemmat tiedot uutiskirjeestä ja välitä tietoa myös eteenpäin!

Nautitaan syksyn väreistä ja tunnelmista!

Terveisin

Sytyläiset