ATK-pysäkki

 

Toiminta:

Tällä hetkellä:

ATK-Pysäkki on Salon SYTY:n yhteydessä toimiva ATK-neuvontapalvelu kaikille. Neuvonta toimii tällä hetkellä 5 päivää viikossa ja on kaikille ilmaista.

Tulevaisuus:

ATK-Pysäkki on Salon SYTY:n yhteydessä toimiva ATK-neuvontapalvelu senioreille, joka pääsääntöisesti toimii vapaaehtoisvoimin. ATK-Pysäkillä saa neuvontaa ATK-opastajilta, eli vapaaehtoiselta vertaistukihenkilöltä. Toiminnan periaatteena on saada vertaistukea ja ohjausta jokapäiväisiin atk-tehtäviin henkilöltä, joka ei itsekään välttämättä ole tietotekniikan ”ammattilainen”, tai liian nopeasti selittävä nuorempi henkilö. ATK-opastajan kanssa tutkitaan laitteet yhdessä ja ongelmat selätetään huumorilla.

Neuvonta on ilmaista.

Rekrytointi:

Tällä hetkellä:

Petri Lempiäinen, ATK-Opastaja

Aukiolo:

Tällä hetkellä:

ATK neuvontaa saa maanantaista perjantaihin. Neuvonta toimii pääsääntöisesti ajanvarauksella.

Tulevaisuus:

ATK-pysäkki on alustavasti suunniteltu toimimaan varausten perjaatteelta. Asiakkaat soittavat ja kertovat neuvonnan tarpeesta, sitten katsotaan mikä neuvontaa sopii kenellekkin ATK-opastajalle. Lopullinen neuvonta aika ja päivä sovitaan yhdessä ATK-opastajien kanssa.

Yhteystiedot:

ATK-pysäkin vastuuhenkilönä toimii Aki Peltoniemi. Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää osoitteeseen aki.peltoniemi@salonsyty.fi tai puhelimella 044-5550938