ATK-opastaja rekry

 

Toka_f

HAEMME VAPAAEHTOISIA ATK-OPASTAJIKSI

ATK-opastaja toimii ikääntyneiden ihmisten vapaaehtoisena vertaisohjaajana internetin ja tietotekniikan käytössä. Jos olet kiinnostunut tietotekniikasta ja osaat käyttää sitä itsenäisesti, taitosi varmasti riittävät ATK-opastajana toimimiseen. Avuksi on myös taito tulla ihmisten kanssa toimeen.

Monille iäkkäille ihmisille tietotekniikan käyttäminen on hankalaa. Paras apu on rauhallinen vertaisohjaaja, ATK-opastaja. ATK-opastajan ei tarvitse tietää ja osata kaikkea. Myöskään kaikkia laitteita ei tarvitse hallita täysin. Tärkeintä opastettaville usein on saada tukea pulmatilanteissa ja oppia hakemaan tietoa. Opastusta kysytään tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien käyttöön.

ATK-pysäkki on alustavasti toiminnassa ajanvarausten periaatteelta. Asiakkaat soittavat ja kertovat neuvonnan tarpeesta, sitten katsotaan mikä neuvontaa sopii kenellekin ATK-neuvojalle. Tarkoituksena on mahdollisuuksien mukaan pitää auki myös päivystysaikaa, alustavasti tiistaisin.

Opastusajat ja -kerrat sovitaan yhdessä tulevien ATK-opastajien kanssa. Opastaminen toteutetaan Salon Syty:n tiloissa. Tarkoituksena on rekrytoida ainakin kaksi henkilöä vapaaehtoiseksi ATK-opastajaksi. ATK-opastajille ei makseta työstä rahallista vastinetta, palkkana toimii molemminpuolinen hyvä mieli. Tervetuloa tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä!

Seuraava ATK-pysäkin perehdyttämispäivä on varattuna 15.12.2016 kello 10-12.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Aki Peltoniemi, Salon Syty ry

aki.peltoniemi@salonsyty.fi

044-5550938

syty-logo-png