Marraskuun tiedote

 Tiedotteet  Kommentit pois päältä artikkelissa Marraskuun tiedote
marras 012018
 

”Parasta ei ole hunaja vaan hetki ennen hunajaa” -Nalle Puhin sanoin sukellamme marraskuuhun.
Marraskuussa Sytyssäkin alkaa lähenevä joulu näkyä. Ensimmäinen teematorstai tietenkin vietetään pelaillen ja toinen laulaen yhdessä Nicken kanssa. Myös SeniorShop on paikalla yhteislauluissa. Kulttuuritorstaihin saamme pääsiäisaskarteluista tutun Tiina Rauhalan (www.tiinanpuoti.fi) ohjaamaan meille jouluaskartelua. Mitähän kivaa ja vähän erilaista Tiina on tällä kertaa etsinyt meille? Liikuntatorstaissa pitkästä aikaa liikutetaan itsemämme Hanna-Maijan kuntopiirissä. Kuukauden viimeisenä torstaina vietetäänkin sitten joulukauden avajaisia klo 13-17.

Leffaan Porukalla -päivä oli viimeksi niin kiva, että päätimme vielä piristää marraskuuta ja mennään porukalla katsomaan kotimainen, hyvät arvostelut saanut Markku Pölösen Oma maa -elokuva.
Päivä on jo ensi tiistai 6.11.2018 klo 13. Liput totuttuun tapaan Sytystä 6,-/kpl. Linkin elokuvan traileriin löydät lopusta.

ATK-koulutuksissa marraskuussa on aiheena Yhdistysavain -ohjelman uudistus sekä Vapaaehtoistyö.fi -sivuston käyttö yhdistyksissä. 

Salon Reumayhdistys luotsaa yhdessä eri yhdistysten kanssa joulumyyjäisiä Sytyyn su 9.12.2018 klo 10-14.
Löydät meidän yhdistyksiä myös Design Hillin joulumarkkinoilta 15-18.11.2018. 

Linjurin Hyvinvointipistettä kannattaa hyödyntää yhdistysten esiintuomiseen, teitä toivotaan kovasti sinne esittelemään toimintaa. Muistakaa myös markkinoida, että olette siellä. Samoin Vilppaan kotipeleihin olemme tervetulleita ja vapaata on vielä. Molempiin vuorot varataan Sytyn kautta. 

Vammaiskortti -kiertueen Salon pysähdyksen (31.1.2019) tarkempi aikataulu on varmistunut ja ilmoittautumislinkki tilaisuuksiin löytyy täältä https://bit.ly/2ItJjY1 . 

Aurinkoisia päiviä marraskuuhusi

Sytyn koko väen puolesta Marika

Salon SYTY ry kuukausitiedote MARRASKUU

 

Lokakuun tiedote

 Tiedotteet  Kommentit pois päältä artikkelissa Lokakuun tiedote
loka 042018
 

Salon SYTY ry kuukausitiedote LOKAKUU

Jälleen on kuukausi vaihtunut ja tulossa on paljon kaikenlaista. Senior SURFin teemapäivässä aiheena tänä vuonna ovat arkiteknologiasalkku, kirjaston verkkokirjasto sekä netin turvallisesta käytöstä ja huijausviestien vaaroista. Tai haluatko sukeltaa valtameren uumeniin virtuaalitodellisuuden avulla?
ATK-koulutusta on loka-marraskuussa luvassa tietoturvasta, Canva-ohjelmasta, Yhdistysavaimesta ja Vapaaehtoistyö.fi -sivustosta. Kaikki hyvin mielenkiintoisia työkaluja yhdistysten käyttöön.

Teematorstaissa tutut pelit ja yhteislaulut. Kulttuuritorstaissa tällä kertaa taiteilija, kuvittaja Keanne van de Kreeke tulee kertomaan työstään ja työskentelytavoistaan. Keannen taidetta voimme täällä Salossa ihailla mm. kirjastoauton ulkoasussa. Lisäksi hän on kuvittanut mm. paljon lasten satukirjoja. Hän pitää meille myös pienen työpajan, jossa saamme päästää mielikuvituksemme valloilleen viivapiirtämisen keinoin. Liikuntatorstaina rytmit valtaavat Sytyn, kun Gildas Houessoun ohjauksessa tanssitaan ja rummutellaan afrikkalaisin rytmein.

Oma maa -leffaan mennään porukalla ja lipunmyynti käynnistyy jälleen SYTYssä.

Vuoden vapaaehtoista etsitään jälleen yhdistystemme jäsenten joukosta.

Apuri -palveluneuvoja auttaa mm. lomakkeiden ja arjen hallinnan viidakossa Sytyn Sopessa kerran kuussa.

Yhdistysten yhteistyönä jälleen joulumyyjäiset SYTYssä. Jos teidän yhdistys haluaa mukaan, ota pikaisesti yhteyttä Pirjo Randelliin. Yhteistyöstä on syntynyt myös karaoke, sitäkin on lokakuussa luvassa. Luustoyhdistyksellä puolestaan on tarjolla yleisöluento.

Luepa tarkemmat tiedot uutiskirjeestä ja välitä tietoa myös eteenpäin!

Nautitaan syksyn väreistä ja tunnelmista!

Terveisin

Sytyläiset